Skip to content Skip to footer

Atatürk

29.10.2007 Tarihinden itibaren bugüne kadar (32329) adet ATATÜRK imzası yapılmıştır…
Bütün destek verenlere teşekkür ederiz..

Son Nokta

08.10.2007’de stüdyomuza Atatürk’e yönelik bir saldırı gerçekleşti. Bu olayın ardından, Atatürk’ün imzasını vücudunda taşımak isteyenlere ücretsiz dövme yapma kararı aldık. 29.10.2007’den bu yana binlerce Atatürk imzası yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Atatürk’ün gerçek değerini anlamadan, hakaret edenler ortadan kalkana kadar bu hizmeti sürdüreceğiz.

Atatürk, imparatorluğu Cumhuriyet’e dönüştürdü ve topraklarımızı bize emanet etti. Bugün, devrimleri ve modern Türkiye hayali, bazı cahiller tarafından baltalanıyor. Cumhuriyetin temelleri sarsılıyor ve yerini ılımlı İslam modeli alıyor. Ancak İzmir olarak, Atatürk’ün ilkelerine bağlı kalacağız. Cumhuriyete ve Atatürk’e düşman olanlara karşı dimdik duracağız.
8080808080
ATATÜRK İmzası Yapıldı!

Kampanya Detayları

Yapılacak Atatürk imzası dövmesinde kullanılacak malzemelerin hepsi tek kullanımlıktır. Ve paketlerinden sizin yanınızda açılır.. Kullanılan malzemelerin hepsi dünyanın çeşitli ülkelerinden ithal edilmiş olup maddi olarak bir külfet yaratsada kesinlikle ücret talep edilmemektedir.Atatürk imzası 6 ayrı boyutta olup sizin seçeceğiniz boyutta yapılmaktadır.18 yaşından küçükler için aile izni gerekmektedir.Yapılacak Atatürk imzası dövmesi için stüdyo telefonlarımızı arayarak yada msn adreslerimizden bize ulaşarak randevu alabilirsiniz.

Sorularınız ve Fiyat Teklifi İçin Bize Ulaşın